۱۳۹۲ تیر ۱۳, پنجشنبه

مرسي و مسئول اول حزب اخوان المسلمين و معاون او بازداشت شدند


اوباما در سوگ مرسي و حکومت اسلامي اخوان المسلمين و در سوگ دمکراسي پارلماني!
آخرين اخبار از مصر


 
نظاميان مصر مسئولين اخوان المسلمين را دستگير کردند در جريان درگيريها ۱۴ نفر کشته شدند .
رييس جمهور خلع يد شده مصر محمد مرسي الان در دستهاي نظاميان است . نماينده ارتش ميگويد مرسي بدلايل امنيتي فعلا دستگير شده است. جهال الحداد يکي از مقامات ارشد اخوان المسلمين ٬ پسر مشاور امينت ملي مرسي نيز دستگير شد. اخوان المسلمين ميگويد مرسي از دوستان و متحدين خود جدا نگه داشته شده به وزارت دفاع در قاهره برده شده . يک سخنگوي اخوان ميگويد ايسام الحداد هم دستگير شده است. طبق اخباري که منتشر شده نفر اول حزب اخوان المسلمين سعد الختاطني همينطور معاون وي راشاد الباجومي در نيمه هاي شب پنجشنبه دستگير شدند.

الاهرام نوشته در مجموع دستور دستگيري ٣۰۰ نفر از اعضا و کادرهاي اخوان صادر شده همين طور شبکه خبري دولتي " منا" گفته ٬ نهادهاي انتظامي در صدد هستند تعداد زيادي از مسئولين و دست اندرکاران اين حزب اسلامي را دستگير کنند٬ بويژه کساني که به خشونت فرمان داده اند.
سربازان به محل استوديوي قاهره شبکه پر بيننده و شناخته شده الجزيره رفته طبق اخباري که خبرنگاران منتشر کرده اند پنج همکار اين شبکه دستگير شده اند.
ميليونها نفر در ميدان التحرير و در همه جاي مصر سرنگوني مرسي را جشن گرفتند!
سربازان نقاط استراتژيک را در قاهره و در همه جا اشغال کرده اند. التحرير و هر ميداني که در سراسر مصر مردم تجمع کرده و جشن گرفتند در کمال آرامش همه چيز به پيش رفت و مردم خود محافظين و نيروي انتظامي داشته و همه چيز را کنترل ميکردند.
مردم پيروزي خود را بعد از چهار روز انقلاب در خيابان جشن ميگيرند انقلابي که شرکت ميليوني مردم در آن بيشتر از حضورشان در مبارزه براي سرنگوني مبارک بود.
۱۴ کشته در جريان درگيريها ي بعد از سرنگوني مرسي
در جريان درگيريها بين موافقان و مخالفان مرسي در شب پنج شنبه ۱۴ نفر کشته شدند. در مارسا مطروح شهري در شمال مصر ۸ نفر کشته شده اند در الکساندريا و مينجا در جنوب مصرتعدادي کشته شده اند.
يکي از افراد اخوان المسلمين به رويتر گفته که
۲۰۰۰ نفر طرفداران مرسي در مقابل يک مسجد تجمع کرده ٬ در حال نماز خواندن بودند. گفته ميشود يک فرد ناشناس به اين جمعيت آتش گشوده و تعدادي قرباني شده اند.
شعف و حمايت گرم مردم دنيا ٬ سکوت و شوک رهبران دولتهاي جهان!
مردم دنيا با شعف و شادماني اين حرکت را پيگيري ميکنند و درشبکه هاي اجتماعي شور و شوق و احترام به مردم مصر را ميتوان ديد و دولتها همه فعلا با بهت و حيرت نگاه ميکنند . فعلا فقط اوباما حرف زده . از يکسو نگران سرنگون شدن حکومت " دمکراتيک مرسي" است و جرات نميکند د رمقابل سي و سه ميليون حرف بزند. او تهديد ضمني کرده که کمک مالي يک و نيم ميلياردي دولت امريکا به مصر را شايد قطع کنند. کمکي که اساسا به دست ارتش ميرسيد و صرف مخارج ارتش ميشد. رسانه ها مينويسند که مردم بسيار عصباني از اين موضعگيري اوباما عليه انقلاب و حرکت بر حقشان هستند.
دمکراسي پارلماني در ته خط

مردم مصر نه فقط به مردم منطقه خاورميانه و شمال افريقا درس دادند و به آنها گفتند: شر             حکومتها و باندهاي تروريست اسلامي را هر چه زودتر از سرتان کم کنيد٬ در عين حال گفتند اگر کسي و يا رييس جمهوري را انتخاب کرديد و مدتي بعد ديديد که او را قبول نداريد بايد در اين دنياي موجود با اين درجه از رشد تکنيک و ارتباطات اجتماعي به راحتي امکان پذير باشد فورا او را خلع کرده و کس ديگري را انتخاب کنيد. اين داستان دراماتيک٬ حق دخالت در سياست را فقط چهار سال يکبار داشتن و از ميان حاکمين مجبور به راي دادن به يک نفر بودن و سپس خانه نشيني و حسرت خوردن نبايد سهم شما از سياست باشد. و خطاب اين پيام اين بار به مردم در غرب و حکومتهاي " دمکراتيک غربي" است ميتوان اين بازي کسل کننده چهار سال يکبار صندوق راي را بهم زد و دخالت مستقيم و روزمره در سياست داشت٬ اين امکان پذير است و دولتهاي غربي از همين بشدت وحشت کرده اند.
مرسي ميگفت چند ميليون نفر به من راي داده اند ونميروم٬ اگر قدرت داشت معترضين را ميگرفت شکنجه و زنداني ميکرد و يا اعدام ميکرد . اوباما اينرا آرزو ميکرد. در حاليکه چندين برابر آن تعدا دکه راي داده بودند چهار روز در خيابانها بوده و ميگفتند ديگر ترا نميخواهيم و استعفا بده و او نرفت. اکنون اوباما و بان کي مون شبيه به مرسي از اينکه او " منتخب مردم بود" حرف ميزنند و تکرار ميکنند که مرسي با انتخابات آمده و دمکراسي را نبايد بهم زد.
مردم مصر روزهاو هفته هاي سختي را در پيش دارند. بايد اين بار با دخالت ارتش و مهندسي از بالا مقابله کنند. طبعا روند ديگري در مصر شروع ميشود و بايد همه سازمانها و احزاب سياسي که در به ميدان کشيدن سي و سه ميليون نفر نقش داشته و تجارب غني از اين مبارزات آموخته اند ٬ سعي کنند در مصر تشکل هاي مردمي شوراها و اتحاديه ها و سازمانهاي مدافع حقوق زن و همه اين نهادهاي مهم شکل گرفته و در سياست دخالت کنند. قانون اساسي آينده در مصر بايد مطلقا مذهب را از دولت و آموزش وپرورش جدا کند و برابري زن و مرد و رفاه براي همگان را به رسميت بشناسد. براي اين مردم مبارز و رزمنده آرزوي موفقيت ميکنم.
مينا احدي
۴ ژوئيه ۲۰۱٣

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر