شیرین شمس:
امشب شاهد مصاحبه داغی با "اینا شوچنکو" رهبر سازمان فمن- که به سبک نیمه برهنه و با پستانهای عریان به سیستم و نظام مردسالار، مذهبی، دیکتاتور و استثمارگر نسبت به زنان و مردم دنیا اعتراض می کنند- توسط برنامه "به عبارت دیگر تلویزیون بی بی سی" بودیم. در این مصاحبه عنایت فانی مجری برنامه، طبق سیاست معمول بی بی سی که در تقابل با خواسته های رادیکال و انقلابی مردم به طرق مختلف شهره خاص و عام است، و همچنان سنگ اسلام سیاسی میانه رو را به شدت سینه می زند، در مدت 20 و چند دقیقه طول برنامه تمام تلاش و قوای خود را به کار گرفت تا با به چالش کشیدن اینا شوچنکو "مساله حجاب" را در ایران کم رنگ و بی اهمیت جلوه دهد.
عنایت فانی به نمایندگی از زنان ایران گفت: "در ايران زنان و فمينيست هاي ايراني اولويت هاي ديگري دارند و حجاب را اولويت اول خود نميدانند". این ادعا خشم من و خیلی از مدافعین حقوق زن را برانگیخت. تلویزیون بی بی سی یا همان تریبون ترویج مذهب لبخند به لب و نگران از سقوط اسلام سیاسی، خود میداند که دارد چه کار میکند. ولی جا دارد که اینجا من بعنوان یکی از فعالین جنبش برابری طلبانه و رهایی زنان ایران و خاورمیانه از جانب این جنبش پیشرو از جانب زنان ایران بگویم که مساله حجاب اتفاقا مساله اصلی جنبش زنان در ایران است که از بطن جامعه برمی خیزد نه از هیچ سازمان و گرایش و جناحی.
همه مردم و اتفاقا خود بی بی سی می داند که حجاب مهمترین و گسترده ترین ابزار رسمی و قانونی حکومت برای فرو دست کردن زنان و جنس دوم شمردن آنان است. حجاب یک ابزار تحمیلی بر زنان ایران بوده وهست نه یک عرف اجتماعی پذیرفته شده. و این تحمیل اتفاقا برای زنان ایران و جنش رهایی زن کاملا پررنگ و مساله اصلی مبارزه است. با نگاهی به تاریخچه این 30ساله از مبارزات زنان در ایران، براحتی میتوان دید که از ابتدای به قدرت رسیدن جمهوری اسلامی چطور آنها به طرق مختلف و از جمله با گشت ثارالله و گشت ارشاد به جان زنان افتادند و زنان به اصطلاح "بدحجاب" را فاحشه خواندند. چطور زنان "بدحجاب" را بردند و برای ایجاد رعب و وحشت عمومی به آنها تجاوز کردند، چطور ناخن لاک زده زنان را با انبردست کشیدند، چطور به صورت زنان به اصطلاح بد حجاب سوزن ته گرد پاشیدند، چطور در مدرسه مقنعه را بر سر ما سفت کردند، چطور در دبستان و راهنمایی و دبیرستان به دلیل پوشیدن جوراب سفید ما را مجرم خواندند. چطور ما را با چادر اجباری به درس خواندن واداشتند، چطور ما را به جرم پوشیدن مانتوی تنگ و کوتاه به کلانتری بردند و از خانواده هایمان تعهد گرفتند.
و اتفاقا یادمان هست که چطور زنان تحت همه این فشارها زیر بار حجاب نرفته اند و هیچکس نتوانسته روسری نیمه شان را تا پیشانی جلو بکشد. و یادمان هست که ما همان زنان تحت فشاری هستیم که بمناسبت 8مارس 1391 برهنه شدیم و فریاد زدیم "نه به حجاب" ، "نه به قوانین اسلامی" و فریاد زدیم "برهنگی من اعتراض من است". یادمان نمی رود که در حمایت از "امینه تیلر" دختری از تونس که روی بدن خود نوشته بود "فاک یور مورال: اخلاقیات شما را گائیدم" ، زنان از ایران و از خاورمیانه برهنه شدند و عکسهای نیمه عریان خود را در حالیکه روی بدنشان نوشته بودند "از آمینا حمایت میکنیم" در مدیای اجتماعی منتشر کردند و در واقع در حین حمایت از آمینا از جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی زنان حمایت کردند و یک نه بزرگ به قوانین اسلامی گفتند.
حجاب در مصر، تونس، ایران و همه کشورهای اسلامزده یک پدیده تحمیلی از جانب جنبش اسلامی است و هیچ نهاد و سازمان و جناحی نمی تواند آن را جای عرف اجتماعی جا بزند. بی بی سی! اراجیف گویی پوسیده و کهنه را برای دلخوشی خود نگه دار. امروزه زنان در اعتراض به حجاب و قوانین اسلامی به جایی رسیده اند که 23 و 24 تیرماه امسال دو زن آمر به معروف و ناهی از منکر را در حین انجام وظیفه اسلامی کتک می زنند. و این نشان از عصیان و اعتراض جامعه زنان نسبت به پدیده حجاب و قوانین اسلامی است. ما زنان در ایران و کشورهای اسلامزده، تحت هیچ فشاری زیر بار حجاب نمی رویم و این یک پدیده واقعی و ستودنی است.
اینای عزیز!
رسانه هایی مانند بی بی سی و جنبش "ملی، اسلامی" نماینده من و خیل عظیمی از زنان و جوانان مدرن و برابری طلب ایران نیستند. ما و تو و بسیاری از اکتیوسیتها و زنان و جوانان خاورمیانه و سراسر جهان در یک جنبش و صف در کنار هم هستیم و در مقابل ما دولتها و جنبشها و رسانه های واپسگرا و مدافع دنیای کهن قرار دارند. ما در ایران برای سرنگونی حکومت اسلامی در ایران میجنگیم و در سطح جهانی برعلیه نظام نابرابر و استثمارگر میجنگیم. ما در این نبرد پیروزیم چرا که یک دنیا پشت ماست.
23 جولای 2013
لینک اعتراض عریان زنان ایران در اعتراض به جمهوری اسلامی و قوانین و فرهنگ مذهبی:
http://tpnurl.com/s5g
لینک اعتراض عریان زنان ایران و خاورمیانه و سراسر جهان در حمایت از از امینه تیلر:
http://tpnurl.com/da0
لینک برنامه به عبارت دیگر از بی بی سی و مصاحبه با اینا شوچنکو:
http://youtu.be/
http://www.cyoiran.com/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر