۱۳۹۱ اسفند ۱۰, پنجشنبه

قرائتی: آرایش دختران در دانشگاه ظلم است!



گسترش زندگی امروزی در برابر شیوه ی زندگی مدرن، مدت هاست که نگرانی اسلامگرایان ایران را برانگیخته است. تازه ترین نمونه سخنان محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز جمعه، است که آرايش كردن دختران در دانشگاه را از نظر حقوقی ظلم تعبير كرد و گفت که اگر زمانی توان آن را داشته باشد، می‌گويد حجاب در خيابان آزاد اما در دانشگاه لازم است. چرا كه آرايش دختران موجب سلب تمركز علمی ساير دانشجويان می‌شود.

افزایش تعداد زنان در مشاغل پاره وقت استان البرز



به گفته مدیر کل امور اقتصادی استانداری البرز، جمعیت زنان در مشاغل پاره وقت استان البرز روبه افزایش است.
یحیی رمضانی، در گفتگو با ایسنا، گفت که 49.6 درصد جمعیت استان البرز را زنان تشکیل می دهند که برابر با 1 میلیون و 190 هزار نفر می شود. با این حال، بیشتر نیروهای پاره وقت شامل جمعیت زنان می شود.

۱۳۹۱ اسفند ۹, چهارشنبه

زنان مجرد بالای 30 سال می‌توانند سرپرست دختران شوند



:بر اساس لایحه حمایت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، زنان مجرد بالای30 سال از این پس می‌توانند در صورت درخواست برای فرزندخواندگی دختری را به فرزندخواندگی خود قبول کنند.

افزایش میزان اعتیاد در میان زنان و کم‌کاری مسئولان برای مداوای آنان



بنابر آمار رسمی بین 100 تا 270هزار زن معتاد‌ د‌ر کشور وجود‌ د‌ارد‌ که بین 5 تا12 د‌رصد‌ کل معتاد‌ان کشوررا تشکیل می دهد، اماتنها 12 کمپ ترک اعتیاد‌ زنان وجود دارد که که د‌ر مقایسه با تعد‌اد‌ کمپ‌های ویژه مرد‌ان (بیشتر از 800 کمپ) معادل یک و نیم د‌رصد‌ است.

گسترش خودکشی در میان زنان ایرانی ازدواج کرده با شوهران خارجی



آمارهای سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد که در سال 90 حدود 500 هزار ایرانی با اتباع خارجی ازدواج کرده‌اند که از این آمار حدود 300 هزار نفر زن و مابقی مردان بوده اند. آمارهای اداره کل اتباع خارجی وزارت کشور نشان می‌دهد که بیش از 32 هزار کودک حاصل ازدواج ثبت نشده زنان ایرانی با اتباع خارجی که عمدتا افغانی و بدون شناسنامه هستند.

کنگره انساندوستی در وین با موضوع جنسیت



به مناسبت 8 مارس، روز جهانی زنان، دومین «کنگره انسانگرایی» در وین، پایتخت اتریش، برگزار می‌شود. در این کنگره، با عنوان «موضوع جنسیت! جنسیت نقشی بازی می کند»، 40 کارشناس بین‌المللی و امدادگر انسانی گرد هم می‌آیند تا کمک‌های انسانی را از دیدگاه جنسیتی مورد بررسی قرار دهند.

۱۳۹۱ اسفند ۸, سه‌شنبه

"تک چرخ زدن" زنان معصیت خداست



درتازه‌ترین اظهارات مربوط به ورزش بانوان، امام جمعه  مشهد در خطبه‌های نماز جمعه اخیر این شهر، با حرام و خلاف شرع توصیف کردن ورزشهای "تبرّجی" و مخالفت با شرکت زنان در مسابقات ورزشی جهانی، سوارشدن دختران بر موتوسیکلت "مقابل چشم نامحرم" را "معصیت خدا" دانست. احمد علم‌الهدی که این اظهارات را در خطبه‌های نماز جمعه، روز ۴ اسفندماه زده همچنین از  حضور بانوان ورزشکار ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی انتقاد کرده است.

جمهوری اسلامی و جنایت علیه بشریت



پرتو به شهرهایی چون بوشهر، بندرعباس و مشهد اشاره می‌کند که مردم از طریق ماهواره و اینترنت که پروسه‌ی دادگاه را در سراسر دنیا پخش می‌کرد، آن را پی‌گیری کرده‌اند. وی هم‌چنین از کردستان مثال می‌آورد.روز هشتم فوریه حکم قطعی دادگاه ایران تریبونال صادر شد و جمهوری اسلامی به جرم جنایت علیه بشریت محکوم گشت. ایران تریبونال به بررسی جنایات در دهه‌ی شصت پرداخت؛ پروسه‌ای که پنج‌سال و نیم به طول انجامید و با برگزاری دو دادگاه در لندن و لاهه این مرحله به پایان رسید. در ادامه اما تأکید شد که این دادخواهی به بررسی جنایات جمهوری اسلامی در یک دهه بسنده نخواهد کرد. در رابطه با اهمیت، تأثیر و ادامه‌کاری ایران تریبونال، نظر بهروز پرتو را جویا می شوم.

آکسیون اعتراضی زنان نیمه لخت فمن علیه شرکت برلوسکونی در انتخابات



سه تن از زنان عضو جنبش فمن روز یک‌شنبه، در اعتراض به شرکت مجدد سیلویو برلوسکونی در انتخابات ایتالیا، درست زمانی که وی رأی خود را در میلان به صندوق می انداخت، با بالاتنه عریان شروع به شعار دادن کردند: "باستا برلوسکونی!" (برلوسکونی بس است!)
به گزارش خبر گزاری ها، دوتن از این زنان اوکرایینی هستند و یک تن دیگر فرانسوی. آنها بر پشت و سینه خود نیز نوشته بودند: برلوسکونی بس است!
هنگامی که این سه زن قصد نزدیک شدن به برلوسکونی را داشتند، پلیس مانع شده و آن‌ها را دستگیر کرد. برلوسکونی در این رابطه گفت: این دیگر خیلی مبالغه آمیز بود!
انتخابات ایتالیا از روز یکشنبه آغاز شده و روز دوشنبه نیز ادامه یافت.

گاردین- عذرا جعفری 34 ساله به عنوان اولین و تنها زن شهردار

عذرا جعفری 34 ساله به عنوان اولین و تنها زن شهردار افغانستان می گوید که نه تنها مصمم به تغییر در زیرساخت جامعه بلکه در نگرش نسبت به زنان نیز هست. چهار سال پیش، عذرا به عنوان اولین شهردار زن در افغانستان منصوب شد. او به گروه اقلیت قومی هزاره ها تعلق دارد و دوران کودکی خود را در ایران سپری کرده است .

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران: پوشش مردم ارتباطی به پلیس ندارد

سردار طلایی می گوید: قانون نگفته است پلیس در زمینه حجاب مستقیم ورود کند!


شهرزادنیوز:انتقادهای فزاینده از دخالت پلیس جمهوری اسلامی در امور شخصی مردم، به ویژه پوشش آنان، چنان این نیرو را به موضع تدافعی رانده، که مرتضی طلایی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران و رئیس سابق پلیس، گفته است: ‌به پلیس چه ارتباطی دارد که بگوید مردم چه لباسی بپوشند یا نپوشند.

۱۳۹۱ اسفند ۷, دوشنبه

مخالفت با موتورسواری زنان




شهرزاد نیوز: به نظر می‌رسد که مقاومت زنان شهروند در مقابل پوشش و رفتار تحمیلی مطلوب اسلامگرایان، آنان را چنان به خشم آورده که گفتار برخی از آنان شباهت ناگزیری به طنز پیدا کرده است.
از جمله این مخالفان آزادی زنان، احمد علم الهدی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مشهد، است که در خطبه نماز جمعه گذشته، از جمله به ورزش زنان پرداخته و گفته است که ورزش هاي تبرّجي (نشان دادن زیبایی‌ها) زن ها در برابر مردها حرام است و درست نيست.

۱۳۹۱ اسفند ۶, یکشنبه

کميته بين المللي عليه اعدام: اعدام بيش از هفتاد نفر در يک ماه و نيم اخير در ايران





حداقل ۱۴ نفر در اين مدت در ملا عام اعدام شدند!

فاشيسم اسلامي به خون ريزي و جنايت بيشتر رو آورده و روزي حداقل دو جوان را ميکشد. در ملا عام و يا در داخل زندانها!
هر روز چند نفر را جلوي چشم مردم ميکشند و سپس در کنفرانسهاي مطبوعاتي جلادان اعلام ميکنند٬ بدون اين اعدامها نميتوان مردم را ساکت کرد. حکومت از ترس بهم ريختگي کامل اوضاع٬ تقريبا در همه شهرها و حتي روستاها چوبه هاي دار برپا کرده و قصد کشتن تعداد بيشتري را دارد. نمايندگان خدا بر روي زمين اگر در سطح جناحها و حکومتشان دريک مورد متحد باشند٬ اعدام و خون ريختن است. همه ميدانند از خامنه اي تا احمدي نژاد٬ از خاتمي و تا رفسنجاني٬ از لاريجاني تا مرتضوي ٬ مردم منزجر از حکومت الله را بايد با خون ريختن ساکت کرد!

شهلا دانشفر: طرح كذايي حجاب و عفاف و هشت مارس





شهلا دانشفر 
روزی نیست که به سر تیتر خبر ها نگاه کنیم و گفته ای از دست اندرکاران رژیم اسلامی اندر باب حجاب و اینکه اي داد حجابها کنار رفته و اسلام بر باد رفته است، را نبینیم. این هفته نوبت "صمد مومن بالله" (!!) معاون دانشگاه آزاد بود که در باب رعایت حجاب از سوی دانشجویان سخن بگويد. او در گفتگو با خبرنگار مهر، از تصویب طرح عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی خبر میدهد. سخن گفتن از تصویب صد باره چنین طرحهایی به روشنی اعترافی دیگر بر شکست طرحهایشان برای اسلامی کردن دانشگاه ها است. جناب "مومن بالله" برای اجرایی کردن قانون حجاب اجباری شان و اسلامی کردن دانشگاهها ظاهرا راهکار جدیدی یافته و بعنوان عامل اجرایی طرحهایشان در این خصوص از سه لایه استادان، کارکنان و دانشجویان سخن میگوید. ظاهرا تنها راهی که برای وی باقی مانده است اینست که "استاد بايد از دانشجویی که حجاب را رعایت نمیکند بخواهد که در کلاس درسش حاضر نشود". او در توضیح این موضوع بطور ابلهانه ای تلاش دارد تا با مسئول قراردادن استادان و کارکنان دانشگاه بعنوان بازوی اجرایی طرحشان، استادان و دانشجویان را مقابل هم قرار دهد تا بلکه شاید از این طریق توفیقی برای پیشبرد طرحهای ارتجاعی شان پيدا كند.

شهلا دانشفر: رقصی جهانی علیه خشونت بر زن, بیش از ۲۰ میلیون نفر در این نمایش زیبا و انسانی شرکت کردند



۱۴ فوریه روز والنتاین از طریق یک کمپین اینترنتی به نام "قیامی یک میلیاردی" زنان و مردان معترض در ۲۰۳ کشور جهان در اعتراض به خشونت علیه زن به خیابان آمدند و با رقص و پایکوبی صدای اعتراض خود را بلند کردند. هدف برگزاری این رقص های هماهنگ در این روز، گذاشتن نقطه پایانی بر خشونت علیه زنان در سطح جهان بود.

۱۳۹۱ اسفند ۵, شنبه

فراز و فرودهای رابطه احمدی نژاد و سپاه




هر چند طی سال های گذشته فراز و فرودهای زیادی در رابطه میان محمود احمدی نژاد و فرماندهان سپاه وجود داشته، اما اینک که ستاره بخت رییس دولت دهم افول کرده و حامیان سابق زبان به انتقاد از او گشوده اند، علی اشرف نوری معاون سیاسی سپاه از استمداد آقای احمدی نژاد از سپاه برای کنترل بازار ارز خبر داده است.

نماینده ارومیه: اجازه اقدام مجرمانه سقط جنین را ندهیم!


عکس از ایلنا: نادر قاضی پور، نماینده ارومیه


لایحه «تنظیم جمعیت و خانواده» روز چهارشنبه در جلسه علنی مجلس مطرح شد و نماینده ارومیه در مخالفت با تبصره یک لایحه اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده گفت که در اسلام کاهش جمعیت نداریم و اسلام با این امر مخالف است.
علت مخالفت نادر قاضی‌پور با «تبصره یک ماده واحده» این است که در آن آمده است: دولت هر 5 سال یک بار می‌تواند سیاست‌های جمعیتی را بر اساس شاخص‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی تغییر دهد.
وی با استناد به سخنان خامنه ای، رهبر مطلقه جمهوری اسلامی، گفت که جمعیت فعلی کشور70 میلیون نفر است و «اگر فرمایش رهبر انقلاب این است که ما ظرفیت جمعیت 150 میلیون نفری را داریم»، در 50 سال آینده به این رقم می‌رسیم.
علی لاریجانی، رئیس مجلس، پیشنهاد کرد که جمله «با ارائه لایحه به مجلس» به آن اضافه شود. نمایندگان مجلس اسلامی، با 180 رای موافق، یک رای مخالف و 7 رای ممتنع، با اصلاح این تبصره موافقت کردند.

سه دختر 6 تا 11 ساله قربانی تجاوز و قتل در هند

عکس آرشیوی از کی استون: اعتراض زنان هند به تجاوز

اجساد سه خواهر 6، 8 و 11 ساله که مفقود الاثر اعلام شده بودند، در چاهی در یک روستای ایالت «ماهاراشترا» ی هند کشف شد.
پلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که کیف مدرسه و کفش‌های این سه دختر نیز در چاه پیدا شده است و معاینات نشان می دهند که هر سه خواهر پس از تجاوز به قتل رسیده اند. مفقودالاثر شدن این دختران در منطقه «بهاندارا» پیش از آن به پلیس اطلاع داده شده بود. به گزارش پایگاه اینترنتی ایندیا تایمز، پلیس هند اعلام‌کرد: این سه خواهر که 6، 8 و 11 سال داشته‌اند حدود یک ماه پیش پس از تعطیلی مدرسه به خانه بازنگشته و مفقود شده بودند

بازداشت و بازجویی دو استاد زن در مسکو به خاطر اعلام همبستگی با "پوسی رایوت"

عکس از رویترز: دو استاد روس در راه مرکز پلیس


در سالگرد آکسیون اعضای گروه موزیک پانک «پوسی رایوت»، دو استاد دانشگاه که با ماسک جوراب وارد کلیسای اسقف نشین نجات دهنده مسکو شده بودند، دستگیرشدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پروفسور یلنا ووُلکوُوا و ایرینا کازوبا روز پنج‌شنبه 21 فوریه با ماسک بر صورت تلاش کردند به یاد دو تن از زنان عضو پوسی رایوت که هم‌ اکنون در زندان و تبعید بسر می برند، دسته گل‌هایی در محل آکسیون آن‌ها بگذارند.
ایرینا کازوبا در رابطه با این اقدام گفت که ما می‌خواستیم رویدادی را گرامی بداریم که کشور ما را تغییر داد.
این دو استاد پس از بازجویی در مرکز پلیس آزاد شدند.
اعضای گروه پوسی رایوت در 21 فوریه 2012 یک برنامه کوتاه «دعای پانکی» در کلیسا اجرا کرده و به همدستی رهبران کلیسای ارتدکس و پوتین اعتراض کردند. سه تن از آنان در ماه اوت هریک به دو سال زندان محکوم شدند. حکم یکی از آنان در تجدید نظر به زندان تعلیقی تبدیل شد و دو تن دیگربه زندان های مختلف دور دست روسیه فرستاده شدند.

۱۳۹۱ اسفند ۴, جمعه

مرگ مشکوک یک دختر دانشجو در تهران




یک دختر دانشجوی کُرد در دانشگاه تهران به طرز مشکوکی جان خود را از دست داد.
اواخر ماه گذشته، یکی از دانشجویان دانشگاه تهران به نام "سَیران مجیدی" فرزند اسعد به دلایل نامعلومی فوت کرد.
این دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد حسابداری، از اهالی شهرستان بوکان در استان آذربایجان‌غربی است.
جسد این دانشجوی کُرد در روز یکم اسفندماه در یکی از سردخانه‌های پایتخت به خانواده‌ی مجیدی تحویل داده شد.
روز بعد جسد این شهروند کُرد در شهر بوکان به خاک سپرده شد.
تا لحظه‌ی انتشار این خبر از علل مرگ این دانشجوی دانشگاه تهران در روز بیست و نهم بهمن‌ماه و نیز تحقیقات پزشکی قانونی، گزارشی دقیق منتشر نگردیده است.
با استناد به مرکز آمار آژانس خبررسانی کُردپا در سال جاری ٦ زن کُرد در بیرون از منزل به دلایل نا معلومی جان خود را از دست دادند.

آژانس کُردپا

٨ مارس چه روزی است ؟




در رابطه با هشت، مارس یا روز زن در دنیا، اولین سوالی که ذهن هر شنونده را به خود مشغول می کند این است که در این روز چه اتفاقی افتاده است؟ زادروز یا سالگرد درگذشت چه کسی است؟!.
در حالیکه برخلاف تصور عامه ی مردم، روز هشتم مارس، زاد روز شخص حقیقی ای نیست، در این روز اولین نهال جنبش های اجتماعی آزادی بخش زنان در غرب صورت گرفته است.

۱۳۹۱ اسفند ۳, پنجشنبه

فدراسیون سراسری پناهندگان ایرانی: خطر دیپورت حمیدرضا حسنی یاوند و پروانه سرآبادانی به ایران



parvaneh21
نامه سرگشاده فدراسیون به اداره مهاجرت سوئد
موضوع: خطر دیپورت حمیدرضا حسنی یاوند و پروانه سرآبادانی به ایران
حکم اخراج هردو آنها باید فورا متوقف گردد

فدراسیون در نامه دیگری به تاریخ 14 فوریه به اداره مهاجرت و دیگر مراجع حقوقی این کشور با جزئیات بیشتری به دلایل پناهندگی پروانه پرداخته است در بخش پایانی این نامه نیز به فعالیت های صورت گرفته در چند روز اخیر برای متوقف کردن حکم اخراج پروانه اشاره خواهد شد.

حزب کمونیست کارگری: بیانیه به مناسبت ٨ مارس ٢٠١٣; عروج جنبش نوین آزادی زن. پنج قاره جهان علیه تبعیض و بردگی جنسی بپامیخیزد!





اکنون دیگر تردیدی نیست که جنبشی نوین، بدیع و رادیکال برای آزادی زن جهان را در مینوردد: از هند و بنگلادش تا مصر و ایران، از آمریکا و روسیه تا کنگو و استرالیا ... اتفاقی نبود که "ندا آقا سلطان" سمبل انقلاب ٨٨ مردم ایران علیه جمهوری اسلامی و قهرمان جهانیان شد. دیدیم که زنان جوانی چون او در تونس و اسرائیل و یمن و شیلی به میدان آمده و در راس اعتراضات وسیع برای "عدالت اجتماعی" و علیه "یک درصدی ها" قرار گرفتند. استقبال میلیونی از اعتراض عریان "علیا المهدی" علیه حجاب و اسلام سیاسی که میکوشد انقلابات "نان و کرامت" را "ملاخور" کند، غرش رعد در آسمان بی ابر نبود.

۱۳۹۱ اسفند ۲, چهارشنبه

حجاب بیرق ارتجاع اسلامی


حجاب صرفا یک نوع لباس و پوشش نیست،حجاب یک نوع اونیفورم، یک نوع پرچم و بیرق است،حجاب بیرق ارتجاعی اسلام سیاسی است حجاب سمبل آپارتاید جنسی و بردگی مطلق و سمبل بی حقوقی و تحقیر زن است. حجاب پرچم ارتجاعی ترین و جنایتکارترین جریانات اسلامی است. حجاب٬ اختیاری و اجباری، خوش خیم و بدخیم ندارد، حجاب ننگ بشریت دوران معاصر است. حجاب پرچم جمهوری اسلامی با کارنامه سیاه 30 سال قتل و جنایت، تجاوز و کشتار و شکنجه و اعدام و سنگسار است. باید در همه جا متحد و یکپارچه دست در دست هم به این طوق سیاه تحقیر و بردگی تف انداخت. باید حجابها را دور بریزیم و با مقاومت و مبارزات متحد و پر شور خود این بساط ننگ و نفرت را برچینیم

مریم نمازی: گزارشی از فعالیت ها و برنامه های سازمان اکس مسلم در بریتانیا



مریم نمازی: گزارشی از فعالیت ها و برنامه های سازمان اکس مسلم در بریتانیا


دوستان عزیز
در این نوشته کوتاه می خواهم شما را از فعالیتهای سازمان اکس مسلم بریتانیا مطلع کرده و بعضی از برنامه های مهم را به شما یادآوری کنم.

14 مارس: روز جهانی دفاع از کفرگویان و مرتدان
ما یکبار دیگر روز جهانی دفاع از کفرگویان و مرتدین را سازمان داده ایم. در این روز ما به همراه سازمان جهانی آتئیست گزارشی در رابطه با وضعیت مرتدین در سراسر دنیا منتشر خواهیم کرد که بطور ویژه ای پرونده های کسانی مانند آلکس آن، زانیار و لقمان مرادی، رئیف باداوی، ترکی ال احمد و حمزه کاشگری را برجسته می کند.

لایحه جنجالی "اصلاحیه گذرنامه زنان" منتفی شد



رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت که لایحه "اصلاحیه گذرنامه زنان" که خروج زنان زیر ۴۰ سال از کشور را مشروط به اجازه ولی قهری یا حاکم شرع می‌کرد، منتفی شد. این لایحه اعتراض‌های بسیاری را به دنبال داشت.
چهارشنبه (۲ اسفندماه) فاطمه رهبر، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با خبرگزاری "فارس" اعلام کرد که طرح جنجالی اصلاح گذرنامه زنان کاملا منتفی است.

این نماینده‌ی مجلس مدعی شده است که در زمان ارائه این طرح از سوی دولت به مجلس نیز آن‌ها با تصویب این لایحه مخالف بودند. رهبر گفت:« متوجه شدیم که تنها تعداد اندکی از زنان مجرد در خارج از کشور مرتکب تخلف شدند.»

کودک آزاری در مدارس تهران

ناظم مدرسه با فریب به زور مقنعه سر دختر بچه می کند و مادرش میگوید این که خیلی بچه است ولی ناظم اهمیتی نمی دهد و بچه به سرعت مقنعه را از سرش بر می دارد و ......

لعنت بر ..........................

بازگشت سنگسار به لایحه مجازات اسلامی


ایحه مجازات اسلامی که با یک بدعت آشکار در نظام قانونی جمهوری اسلامی و بر خلاف اصول و موازین حقوقی و قانونی، بعد از تأیید شورای نگهبان (طی نامه شماره ۴۵۳۲۵/۳۰/۹۰ مورخ ۲۸/۱۰/۱۳۹۰) و ارسال متن قانون به ریاست جمهوری توسط رئیس مجلس جهت ابلاغ (طی نامه شماره ۱۴۳۲/۱۲۷ مورخ ۲۱/۱/۱۳۹۱)، مجددا توسط شورای نگهبان باز پس گرفته شد تا اشکالاتی را که اعضای این شورا علی رغم ۵ بار ارسال اصلاحیه به مجلس (در تاریخ‌های ۱۹/۱۰/۱۳۸۸، ۲۹/۱۰/۱۳۸۸، ۱/۹/۱۳۸۹، ۲۸/۱۲/۱۳۸۹، ۲۶/۸/۱۳۹۰) از قلم انداخته بودند، دوباره بررسی و اعلام نمایند، بنا به اظهارنظر رئیس کمسیون قضایی مجلس، هم اکنون پس از انجام ۵۲ اصلاحیه و ۲۲ تذکر جدید مدنظر شورای نگهبان، به این شورا فرستاده شده تا در صورت تأیید، نهایتا این لایحه به جمع مابقی قوانین آزمایشی مصوب پس از انقلاب اسلامی در حیطه جرم و مجازات بپیوندد، امری که بنا به گفته اللهیار ملک شاهی، به زودی به وقوع خواهد پیوست.

شبنم مددزاده: من خطاب به شما که آمدید و رفتید، می‌نویسم



شبنم مددزاده، زندانی سیاسی که دوران محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذراند، با ارسال نوشته‌ای خطاب به نمایندگان بازدید کننده از زندان اوین، نکاتی را به آنان متذکر شده است.
متن نوشته شبنم مددزاده، به شرح زیر است:
چند روزی است که زندان اوین و بازدید اعضای کمسیون امنیت ملی مجلس از آن، سر تی‌تر خبر‌ها شده است. اوضاع، بیست و اوین، هتل گزارش شد. من خطاب به کسانی که آن روز آمدند و رفتند، می‌نویسم. کسانی که با دیدن آن همه سختی و مصیبت به دستاورد‌هایشان بالیدند.

۱۳۹۱ اسفند ۱, سه‌شنبه

زنده باد آزادی و برابری



A woman is not a commodity, A woman is no one’s possession

زن کالا نیست, زن برده نیست

اگر اخوان المسلمین کنار نرود،برهنه به خیابان‌ها خواهیم آمد


خشونت علیه زنان در مصر خشم بسیاری از آنان از مسلمان و محجبه تا سکولار را برانگیخته است. تشدید قوانین علیه مجرمان نیز کمکی به این مساله نکرده است. نارضایتی از وضعیت موجود به حدی رسیده است که برخی از زنان تهدید کرده‌اند که اگر اخوان المسلمین از قدرت کناره گیری نکند، برهنه به خیابان‌ها خواهند آمد. فعالان و طرفداران حقوق زنان می گویند این تعرض ها جنبه سازمان یافته دارد و با هدف خانه نشین کردن زنان مصری صورت می گیرد.

زنده باد هشت مارس



دیگر نمی پذیریم!
پیش بسوی هشت مارس روز آزادیخواهی و برابری طلبی
زنده باد هشت مارس روز جهانی زن

۱۳۹۱ بهمن ۳۰, دوشنبه

حقوق کودکان از برنامه یک دنیایی بهتر



حقوق کودکان
از برنامه یک دنیایی بهتر

حق هر کودک به یک زندگی شاد، ایمن و خلاق.

تضمین رفاه و سعادت هر کودک، مستقل از وضعیت خانوادگی، با جامعه است. دولت موظف است استاندارد واحدی از رفاه و امکانات رشد مادی و معنوی کودکان و نوجوانان را، در بالاترین سطح ممکن، تضمین کند.

کميته ندا دي در ايتاليا با تدارک برنامه هاي متنوع٬ کنفرانس مطبوعاتي سخنراني و نمايش فيلم در کشور ايتاليا هشت مارس را گرامي ميدارد.





گرامي باد هشت مارس روز جهاني زن
برنامه ها:
پنجشنبه ۷ ماه مارس کنفرانس مطبوعاتي در شهر پردونونه با حضور
مرسده قائدي فعال سياسي مدافع حقوق انسان که هشت سال زنداني سياسي در حکومت اسلامي بوده است
کريستينا آنوسياتا معاون رييس سازمان " هومان رايت واچ " در ايتاليا
طاهر جعفرزاده رئيس نهاد ندا دي

جمعه هشت مارس سخنراني در سالن تئاتر شهر با حضور ۶۵۰ نفر که اسم نويسي کرده اند.
جمعه ساعت هشت و نيم شب سخنراني و نمايش فيلم در سينما زرو در شهر پردونونه

۱۳۹۱ بهمن ۲۹, یکشنبه

حذف مجازات سنگسار در قانون جدید جمهوری اسلامی به دلیل بازتاب بین المللی




جمهوری اسلامی می خواهد مجازات سنگسار را از قانون جدیدش به دلیل بازتاب بی المللی حذف کند.
 سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس: مجازات سنگسار از قانون جدید مجازات اسلامی به دلیل بازتاب‌ها و انعکاس مغرضانه بین‌المللی حذف و اکنون در شورای نگهبان است که با تصویب نهایی آن ابلاغ می‌شود!
ادامه اخبار....
http://www.rowzane.com/
ط .ح
با تشکر از پیچ روزنه 

شخصیت انقلابی مریم نمازی را بهتر بشناسید




مریم نمازی این " زن ضد دین " را بهتر بشناسیم متن مقاله ای است از روزنامه صراط متعلق به جمهوری اسلامی
بخوانید و بهتر شخصیت انقلابی مریم نمازی را بهتر بشناسید
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ 
برشی از اقدامات مریم نمازی 
این "زن ضد دین" را بهتر بشناسید

سکینه آشتیانی به سنگسار محکوم شد




سکینه به سنگسار محکوم شد تا هیچ زنی جرات نکند تمرد کند.
Sakineh was sentence to death by stoning so that no other women would dare to rebel!

۱۳۹۱ بهمن ۲۸, شنبه

حميد تقوايي: ویژگیهای وضعیت سیاسی ایران و جایگاه پراتیک اجتماعی حزب



hamid-taqvai1
انترناسيونال ٤٩٢
وضعیت سیاسی در ایران کاملا بی ثبات و ناپایدار و موقعیت رژیم بسیار متزلزل تر و شکننده تر از هر زمان دیگری است. در بیانیه حزب در مورد چشم انداز اوضاع سیاسی در ایران بر سه مولفه از هم پاشیدگی اقتصادی، بهم ریختگی صفوف حکومت، و اوجگیری فضای خشم و اعتراض عمومی بعنوان مهمترین شاخص های این وضعیت تاکید شده است. در یک سطح عمومی و پایه ای این مولفه ها را میتوان به تمام دوران حاکمیت جمهوری اسلامی تعمیم داد. جمهوری اسلامی همیشه با یک بحران مزمن اقتصادی روبرو بوده است، کشمکش میان جناحهای مختلف حکومتی نیز امر تازه ای نیست؛ خشم و اعتراض توده ای علیه این وضعیت در ابعاد و عرصه های مختلف نیز یک شاخص همیشگی وضعیت سیاسی ایران در سه دهه اخیر است. اما واقعیت اینست که در هر سه زمینه تحولات تازه و ویژه ای رخ داده است که شرایط را کاملا از دوره های گذشته متمایز میکند. اجازه بدهید از وضعیت اقتصادی شروع کنیم.

خیزش یک میلیاردی در سراسر جهان علیه خشونت بر زنان


One Billion Rising against violence against women

گزارشی از برگزاری روز جهانی مبارزه علیه خشونت به زنان در مالمو

۱۳۹۱ بهمن ۲۷, جمعه

ﻧﺴﺮﻳﻦ ﺳﺘﻮﺩﻩ، ﻫﻤﺎ ﺩﺍﺭﺍﺑﻰ ﻭ ﺣﺠﺎﺏ ﺍﺟﺒﺎﺭﯼ





  • ﻧﺴﺮﯾﻦ ﺳﺘﻮﺩﻩ ﭘﺲ ﺍﺯ ۴۹ ﺭﻭﺯ ﺍﻋﺘﺼﺎﺏ ﻏﺬﺍﯼ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭ
    ﻭﯾﺮﺍﻧﮕﺮ، ﻭ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ، ﺍﻋﺘﺼﺎﺏ
    ﻏﺬﺍﯾﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺖ . ﺍﻣﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ، ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ
    ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻗﺎﺑﻞ
    ﺗﻮﺟﻪ ﺍﺳﺖ . ﺍﻭ ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎ ﺧﻄﺮ ﻣﺮﮒ ﻣﻮﺍﺟﻪ
    ﻧﯿﺴﺖ، ﺍﻣﺎ ﺩﺭﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﻪ ﺭﻭﯾﺶ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ
    ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻋﺎﻣﻞ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﺴﺮﯾﻦ ﺳﺘﻮﺩﻩ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯽ
    ﺷﻮﺩ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺣﺠﺎﺏ ﺍﺟﺒﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ .

احضار جمعی‌ از فیلمسازان مستند و کوتاه به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات






کمیته گزارشگران حقوق بشر - پس از بازداشت تعداد زیادی از روزنامه نگاران، تعدادی از فیلمسازان و فعالین بخش سینما نیز طی‌ امروز و چند روز گذشته در ارتباط با اتهام همکاری با رسانه‌های خارج از کشور به وزارت اطلاعات احضار شده‌اند.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، این فیلمسازان که پیش‌تر به دلیل نمایش آثارشان در تلویزیون‌های برون مرزی مورد بازخواست مقام‌های قضایی و امنیتی قرار گرفته بودند، طی‌ روزهایی اخیر مجددا به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار شده و در مورد عدم همکاری با این رسانه تعهدنامه امضا کرده‌اند.

لازم به ذکر است، که بسیاری از این فعالین صنعت سینما و فیلمسازان، پیش‌تر از این و بصورت جدی تری مورد احضار و بازجویی قرار گرفته و تعهدنامه‌هایی مبنی بر عدم همکاری با رسانه‌های خارج از کشور در مورد نمایش آثارشان امضا کرده بودند اما با این همه مجددا طی‌ روز‌های اخیر مورد احضار قرار گرفته و مجددا تعهد داده‌اند که با رسانه‌های خارج از ایران همکاری نداشته باشند

نه به خشونت بدن من اختیار م

دست مذهب از زندگی زنان کوتاه

نشریه جوانان کمونیست 585 منتشر شد


نشریه جوانان کمونیست 585 منتشر شد، این نشریه را میتوانید از لینک زیر دریافت کنید
http://tiny.cc/fksisw

خشونت علیه زنان محکوم است


14 نوامبر روز جهانی علیه خشونت به زنان




14 فوریه در تقویم 
ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭﺯ ﻣﻬﻤﯽ ﺍﺳﺖ؛ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ، ﺭﻭﺯﺟﻬﺎﻧﯽ اعتراض به ﺧﺸﻮﻧﺖ بر زنان , برای مردم دنیا یک نماد است. 
ﻧﻤﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺗﻼﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺯﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎﻩ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺷﺎﻥ 
ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﮐﺘﮏ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ،
ﺯﺧﻤﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، ﺷﮑﻨﺠﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ، ﺗﺤﻘﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ،
ﻣﺤﺮﻭﻡ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺗﯽ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﻧﻤﯽ
ﺷﻮﺩ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺯﺟﺮ ﺟﺴﻤﯽ ﻭ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ
ﻋﻠﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﻃﻠﺐ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﺳﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺯﻥ ﺭﺍ
ﺟﻨﺲ ﺩﻭﻡ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻨﺪ .

14 فوریه روز جهانی اعتراض به خشنوت علیه زنان

مالمو _ 14 فوریه روز جهانی اعتراض به خشونت بر علیه زنان

۱۳۹۱ بهمن ۲۵, چهارشنبه

سکينه محمدي آشتياني و وکيلش جاويد هوتن کيان٬ در زندان تبريز٬ تحت شديدترين کنترل امنيتي

نگاره: ‏نامه اي از درون زندان تبريز به افکار عمومي بين المللي

سکينه محمدي آشتياني و وکيلش جاويد هوتن کيان٬ در زندان تبريز٬ تحت شديدترين کنترل امنيتي 
اين نامه امروز جمعه اول ماه فوريه به ما رسيده است! 

اينجا زندان مخوف تبريز است. از درون اين زندان  با مشکلات و خطرات فراوان با شما تماس ميگيرم. با کميته بين المللي عليه سنگسار. 
در اينجا زن محکوم به  سنگسار سکينه محمدي آشتياني زنداني است و به همراه او وکيلش جاويد هوتن کيان. 
  
ابتدا در مورد  جاويد بگويم . او در بند متادون و بند معتادين به مواد مخدر زنداني است. در بخشي که هوتن آنجا است ۷۰ نفر مبتلايان به ايدز زندگي ميکنند که براي روساي زندان هم شناخته شده هستند و بهداري و پزشکان رسما گفته اند که اين هفتاد زنداني مبتلا به ايدز هستند. البته اينها از کمترين امکانات بهداشتي و درماني برخورد دار نيستند و در همان بخش به همراه ۴۵۰ نفر ديگر زندگي ميکنند. در اين بخش که هوتن کيان زنداني است آلودگي و انواع بيماريها و تعداد زيادي معتاد مواد مخدري زندگي ميکنند که براي هر تازه واردي بيشتر زندگي در آنجا به زندگي در دوران قرون وسطي و زندانهاي پادشاهان و ديکتاتورهاي چند صد سال قبل شبيه است . اما متاسفانه براي ما که در اينجا زنداني هستيم اينها عين واقعيت است. در بخش متادون٬ رسما مواد مخدر خريد و فروش ميشود و سپاه و وزارت اطلاعات و مسئولين نه فقط حساسيتي به آن ندارند٬ بلکه خودشان اينرا سازمان ميدهند. 

سکينه محمدي آشتياني در بند نسوان است. بدليل اعتراضات بين المللي حکومت اسلامي فعلا حکم سنگسار را متوقف کرده و اجرا نکرده است. شرايط روحي سکينه بسيار بد است چرا که او کاملا تحت کنترل است. هر رفت و آمد و حرکت او٬ هر تلفن کردن او  يا حتي اشاره هايش در زندان تحت کنترل نه فقط مسئولين معمولي زندان بلکه مستقيم تحت کنترل مامورين سپاه است. او تحت شديدترين اقدامات امنيتي٬ امکان تماس با فرزندانش را  بسيار محدود دارد و حکومت ميکوشد او را زجرکش کند تا نشان دهد که ارتباط با دنياي خارج و کمک گرفتن از مردم دنيا ٬ با شديدترين مکافاتها فرد را روبرو ميکند. 
خانم احدي بايد براي شما بگويم که اين دو نفر يعني سکينه و هوتن ٬ حتي اجازه سلام و عليک کردن با ديگر زندانيان را ندارند٬ چون آنها فکر ميکنند علامت ميدهند و يا نامه اي به بيرون رد و بدل ميکنند. اينها را کاملا جدا و ايزوله کرده اند و اخيرا هوتن ميتواند فقط با بقيه زندانيان يک خوش و بش ساده بکند. 

نميدانم خبر داريد يا نه که دراينجا بخش مخصوص زندانيان سياسي نداريم. مثلا در اوين و يا برخي زندانها سياسي ها جدا هستند اما اينجا چنين نيست. بندي به اسم " کاردرماني" دارند که در آنجا افراد به اجبار بايد کار کنند ٬ زندانيان سياسي را در بين اينها گذاشته اند و بقيه را پخش کرده اند در همه جا و بين زندانيان عادي . در اين زندان تدابير امنيتي خيلي شديد است تلفنها بشدت کنترل ميشود ارسال نامه بسيار سخت است و بسياري از مکالمات و نامه ها سانسور ميشود . ملاقاتها تحت کنترل بسيار شديد است و بهمين دليل سکينه و هوتن وما زندانيان سياسي و يا رهبران کارگري و دانشجويي و مدافعين حقوق کودکان و همه آنهايي که بدلايل سياسي دستگير شده اند ٬ امکان تماس با بيرون را ندارند. ما هر وقت ملاقاتي داريم چند نفر سرخر آنجا حاضر هستند و کنترل ميکنند که چه ميگوييم و چه ميکنيم. 
من از اينطريق ميخواهم بگويم که به سراسر جهان و به رسانه ها بگوييد که حکومت اسلامي سکينه را بهمراه وکيلش جاويد هوتن کيان در حقيقت دوبار زنداني کرده است. کنترل اندر کنترل و حتي اجازه لبخند زدن به آنها نميدهد. من ميخواهم يکبار ديگر از دنيا بخواهم اين بار هم براي سکينه و هم هوتن وهمچنين براي  همه ما اسراي اين زندان که در شرايط بسيار وحشتناکي زندگي ميکنيم٬  کاري بکنند. 

با احترام ناشناس از زندان تبريز 
جمعه ۱٣ بهمن ۱٣۹۱ برابر با ۱ فوريه ۲۰۱٣ 
کميته بين المللي عليه سنگسار از زندانياني  که با بجان خريدن مشکلات فراوان با ما تماس گرفته اند٬ تشکر ميکند و از همگان دعوت ميکند براي آزادي سکينه محمدي آشتياني و وکيل او جاويد هوتن کيان و همه زندانيان سياسي از زندان  تبريز و زندانهاي  ايران تلاش کنند. . از همه رسانه ها و مردم منزجر از سنگسارکه در سطح جهان کمک کردند که دنيا را بر عليه  حکومت اسلامي سنگسار بسيج کنيم دعوت ميکنيم که در پخش اين خبر و اين نامه بهر طريق ممکن بکوشند. 
کميته بين المللي عليه سنگسار خواهان آزادي فوري جاويد هوتن کيان و سکينه محمدي آشتياني است. 

کميته بين المللي عليه سنگسار 
۱ فوريه ۲۰۱٣ 


Mina Ahadi
International Committee against Execution
International Committee against Stoning
minnaahadi@gmail.com
Tel: 0049 (0) 1775692413
http://notonemoreexecution.org
http://stopstonningnow.com/wpress/‏
نامه اي از درون زندان تبريز به افکار عمومي بين المللي

سکينه محمدي آشتياني و وکيلش جاويد هوتن کيان٬ در زندان تبريز٬ تحت شديدترين کنترل امنيتي
اين نامه امروز جمعه اول ماه فوريه به ما رسيده است!

اينجا زندان مخوف تبريز است. از درون اين زندا...ن با مشکلات و خطرات فراوان با شما تماس ميگيرم. با کميته بين المللي عليه سنگسار.
در اينجا زن محکوم به سنگسار سکينه محمدي آشتياني زنداني است و به همراه او وکيلش جاويد هوتن کيان.

ابتدا در مورد جاويد بگويم . او در بند متادون و بند معتادين به مواد مخدر زنداني است. در بخشي که هوتن آنجا است ۷۰ نفر مبتلايان به ايدز زندگي ميکنند که براي روساي زندان هم شناخته شده هستند و بهداري و پزشکان رسما گفته اند که اين هفتاد زنداني مبتلا به ايدز هستند. البته اينها از کمترين امکانات بهداشتي و درماني برخورد دار نيستند و در همان بخش به همراه ۴۵۰ نفر ديگر زندگي ميکنند. در اين بخش که هوتن کيان زنداني است آلودگي و انواع بيماريها و تعداد زيادي معتاد مواد مخدري زندگي ميکنند که براي هر تازه واردي بيشتر زندگي در آنجا به زندگي در دوران قرون وسطي و زندانهاي پادشاهان و ديکتاتورهاي چند صد سال قبل شبيه است . اما متاسفانه براي ما که در اينجا زنداني هستيم اينها عين واقعيت است. در بخش متادون٬ رسما مواد مخدر خريد و فروش ميشود و سپاه و وزارت اطلاعات و مسئولين نه فقط حساسيتي به آن ندارند٬ بلکه خودشان اينرا سازمان ميدهند

valentine


پيش بسوي تدارک هشت مارس روز جهاني زن

جنبش ما (جنبش رهايي از اين فلاکت موجود و رهايي برابري همه انسانها) امروز بيش از هر زماني محتاج اتحاد و اقدام قدرتمندي است که هم رژيم اسلامي را تحت فشار قرار دهد و هم جريانات و جنبشهاي ناسيوناليستي و عقب مانده را حاشيه اي کند.

جنبش ما ميتوا...ند و بايد پرچمدار آزادي زن٬ برابري کامل بين زن و مرد، رهايي، رفاه و مقابله جسورانه با جمهوري اسلامي و همه جريانات مرتجع و سرکوبگر باشد.

پيش بسوي تدارک هشت مارس روز جهاني زن

زنده باد همبستگي همه آزاديخواهان
 

هانیه فرشی با قرار وثیقه، به مرخصی آمد

ساعاتی پیش هانیه فرشی با قرار وثیقه، به مرخصی آمد

به گزارش بامدادخبر، مقیسه، قاضی شعبه‌ی ۲۸ دادگاه انقلاب تهران، در حکمی سنگین، خانم فرشی ۳۸ ساله را به دو اتهام توهین به مقدسات و توهین به رهبری مجموعا به هفت سال حبس تعزیری محکوم کرد.

هان...یه فرشی بامداد ۲۷ تیرماه ۸۹ با هجوم نیروهای امنیتی به منزل‌اش در تبریز بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین در تهران منتقل شد. وی که دو ماه اول بازداشت خود را در سلول انفرادی گذراند از بهمن‌ماه سال گذشته به بند متادون زندان اوین که به محل نگهداری زندانیان سیاسی زن تبدیل شده بود منتقل گردید و پس از اعتراض‌های صورت گرفته نسبت به شرایط نامناسب زندانیان زن در این بند به همراه سایر زندانیان سیاسی از اردیبهشت ماه سال جاری در بند زنان سیاسی زندان اوین نگهداری می‌شود.

گفتنی است فشارهای وارد شده بر وی برای تن دادن به اعترافات اجباری موجب افسردگی شدید این زندانی سیاسی شده و از سوی دیگر درگذشت پدر خانم فرشی در آبان‌ماه گذشته و در شرایطی که او در بازداشت به سر می‌برد و ممانعت وزارت اطلاعات از شرکت وی در مراسم ختم و تدفین پدرش در تشدید بیماری روحی وی موثر بوده است
ادامه ...